Takk for en flott skihelg – folkehelse på sitt beste.
Mangenfjellet Turlag “fyller” 25 år 7.mai. Vi kan ikke huske at utfarten til våre løyper har vært større noen gang. Og særlig er det gøy med barn på ski.
Det er kjempemorro, men samtidig også litt utfordrenede. Fortsatt noe parkeringsutfordringer, særlig på Sør Mangen. Vi jobber videre med dette denne uka. For nå setter vinteren seg, og da skal alle tilbake neste helg.
Det er synd vi ikke kan ha salg på hyttene våre, men 5 og gangen og mulighet for å varme seg ble tatt godt i mot. Vi håper at vi kan åpne for salg om ikke så lenge. Tilrettelagte bålplasser rundt i terrenget, med medaljer til de minste ble også en suksess.
En STOR takk til løypegutta som har veldig mange timer de siste ukene. Til tross for relativt lite snø har de nærmest lagt gull av “grårstein” – og i morgen kommer det mere snø.
3 snøscootere, 1 firhjuling og en stor løypemaskin koster og ha i drift. Og medlemskontingenten er vår viktigste inntekstkilde.

Hvis du ikke er medlem håper vi du vil bli. 250 kr. for familie og 200 for enkeltmedlemmer er billig folkehelse. Følg linken og vi sender deg en innbetalingsblanket og info om turlaget.
Vi ønsker alle en fin uke – herlig med God vinter.

Flere nyheter